Tu també reperkuteixes

Ens ajudes a seguir construint Reperkutim? Amb el teu temps o la teva aportació econòmica pots fer-ho possible!

V

Particulars

Amb el teu temps o la teva aportació econòmica ens pots a judar, i molt, a crèixer a nivell individual i com a grup. I ho pots fer de moltes maneres. Mira cadascun dels desplegables i contacta’ns!

Apadrinant amb una quota

A Reperkutim construïm futur amb persones sense recursos fruit de realitats diverses que, siguin quines siguin, no són motiu per deixar de participar o penjar-se un tambor amb nosaltres.  Si els pagues la quota, els ajudes a elles i a nosaltres!

Pagant un tambor

Actualment només hem pogut pagar un 25% de tots els tambors i complements del projecte. Si ens dones un cop de mà pagant-ne algun, ens ajudaràs a respirar i a reduir la nostra morositat

Fent un donatiu

Som conscients que un tambor puja molts diners i que una quota no és barata. Per això ens farà la mateixa il·lusió que ens puguis fer un donatiu, per petit que sigui. Totes sumem des de la nostra realitat i les nostres possibilitats!

Amb el teu temps

El teu temps és igual o més valuós que tots els diners del món mundial. A Reperkutim tenim les portes obertes per a les persones compromeses i solidàries com tu que, amb un tambor i des de les cures i el suport mutu, ens podeu ajudar a fer més gran i humà aquest projecte comunitari

+ informació:
644 65 48 56
informacio@reperkutim.org
ES39 1491 0001 2630 0010 4204

l

Empreses / Fundacions / Entitats

Volem generar vincles i sinergies amb empreses i agents del tercer sector a llarg termini i amb perspectiva de futur. Opcions n’hi ha mil i ens adapatem a les vostres necessitats. Aquí en teniu algunes!

Contractant el servei de Team building

El taller de Team Building pot ser el primer contacte per establir una relació de futur amb la vostra empresa o entitat. Per conèixer el nostre projecte i les seves persones que, segur, us podem aportar a nivell grupal i personal. Aportació que, de ben segur, serà mútua. Ens hi posem?

Mecenatge

Si vols posar en valor la imatge social de la teva empresa i/o entitat, afavorir i enriquir la teva comunicació interna i externa, trobarem, des de la diversitat i la inclusió, la millor manera de col·laborar i compartir impacte social. Des dels tambors amb mirada comunitària. Parlem-ne!

Patrocinant un acte, activitat o acció

Ens patrocines la Trobada Inclusiva de Batucada de Barcelona que organitzem cada any amb la participació dels projectes socials de Melilla, Granada i Dénia? Ens ajudes a pagar les samarrates, tambors o complements professionals del projecte? Col·labores amb les desepeses de transport per a poder fer sortides i actuacions fora de Barcelona?  Hi ha infinitat de possibilitats per donar-nos un cop de mà. Sumes amb nosaltres?

Vinculant a les teves treballadores

Volem que el futur de la col·laboració amb la vostra empresa passi per vincular els vostres treballadors i treballadores a Reperkutim. Com? A partir d’un voluntariat vivencial segur trobarem mil maneres d’enfortir relacions i compromís social i comunitari

+ informació:
644 65 48 56
informacio@reperkutim.org
ES39 1491 0001 2630 0010 4204